Overslaan en naar de inhoud gaan

Vuilnismannen onwel geworden door verzengende hitte

Geplaatst opdinsdag 7 augustus 2018 - 16:47

In Venlo is een deel van de vuilniscontainers dinsdag niet geleegd. Een aantal vuilnismannen werd onwel door de hitte, waarop afvalinzamelaar Renewi besloot te stoppen met het inzamelen van huisvuil.

Dat schrijft de gemeente Venlo op Facebook. Ook papier wordt dinsdag niet meer opgehaald.

Nieuwe ronde
Overigens hoeven inwoners van de gemeente niet bang te zijn voor een afvaloverschot in eigen huis; woensdagochtend komt Renewi alsnog langs. Het is de bedoeling dat ook het papier woensdagavond wordt opgehaald, maar daar is nog geen definitieve beslissing over genomen.

De vuilnismannen zouden dinsdag eigenlijk al in de morgen beginnen, maar hun dienst werd verlaat vanwege de forse bedrijfsbrand in Blerick.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen