Tom Dumoulin

Tom Dumoulin voegt Ronde van Valencia aan kalender toe

Tom Dumoulin verschijnt dit jaar aan de start van de Volta a la Comunitat Valenciana, de Ronde van Valencia.

Wout Poels
Poels valt aan in Vuelta, Gilbert grijpt ritzege

Wout Poels is in de zeventiende etappe van de Vuelta a Espana ten aanval getrokken, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een vijftiende plek.

Vroege aanval Poels strandt, veteraan Valverde wint

De zevende etappe in de Vuelta a España is een kolfje naar de hand gebleken voor routinier Alejandro Valverde. De wereldkampioen klopte Primoz Roglic van Team Jumbo-Visma op de steile slotklim.

Poels 26ste in eerste klimmersetappe Vuelta

Wout Poels is in de vijfde etappe van de Vuelta a España als 26ste over de streep gekomen.

Wout Poels verliest opnieuw tijd in Vuelta

Wout Poels heeft in de vierde etappe van de Vuelta a España opnieuw tijd verloren. De renner uit Blitterswijck moes in de rit van Cullera naar El Puig ruim vier minuten toegeven op de klassementsrenners, die in dezelfde tijd als winnaar Fabio Jakobsen in El Puig over de streep kwamen.

Valse start in Vuelta voor Poels en Jumbo-Visma

Wout Poels had zich de start van de Vuelta a España waarschijnlijk anders voorgesteld. Zijn ploeg eindigde als elfde in de ploegentijdrit.

Poels pas week voor start op de hoogte van deelname Vuelta

Wout Poels kreeg maandag pas te horen dat hij zaterdag mag starten in de Vuelta a España.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten