Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouwen V&L bekeren door na winst tegen Kwiek

Geplaatst opwoensdag 4 februari 2015 - 6:35

De vrouwen van het Geleense V&L zitten in de volgende ronde van de landelijke beker. De eredivisionist klopte dinsdag in Raalte de koploper van de eerste divisie met 28-31.

Door die winst, behaald in een matige pot, werd de tweede ronde van de nationale beker bereikt.

Gezapig
Coach Edwin Janssen gaf al zijn speelsters speeltijd. Door die wisselingen werd het soms gezapig. In de tweede helft kwam Kwiek, dat een leuke ploeg heeft, eventjes langszij, 25-25, maar door een tempoversnelling bij V&L werd het uiteindelijk 28-31.

Derby
Een prima generale voor de derby van komende zaterdag tegen Handbal Venlo, met als inzet een plek in de kampioenspoule. Deze derby wordt overigens niet gespeeld in Geleen, maar in de Stadssporthal in Sittard en begint om 19.45 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

V&L wint handbalderby tegen Venlo met gemak
V&L wint handbalderby tegen Venlo met gemak
V&L sluit prima seizoen af met derbywinst
V&L spaart handbalsters DOS
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen