Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg rijdt Parijs-Roubaix

Parkhotel Valkenburg is één van de 24 ploegen die een uitnodiging heeft ontvangen om de eerste editie van Parijs-Roubaix voor vrouwen te rijden.

100 jaar
100 jaar geleden in Gronsveld: eerste vrouw naar stembus

Elise Spauwen-Schrijnemakers stapte op zaterdag 15 mei 1920 in Gronsveld het stembureau binnen om als eerste Nederlandse vrouw ooit haar stem uit te brengen.

Vrouwen topfuncties werk diversiteit
Nergens werken zo weinig vrouwen als in Vaals

Net als tien jaar geleden is Vaals de enige gemeente in Nederland waar minder dan de helft van de vrouwen een baan heeft.

Vrouwen topfuncties werk diversiteit
Werkgeversvereniging: 'Vrouw terughoudend voor topfunctie'

Het aantal vrouwen op topfuncties stijgt te langzaam, zo oordeelt ook de directeur van de Limburgse werkgeversvereniging: “Vrouwen geloven onvoldoende in zichzelf.”

Vals alarm: slippervrouwen geen inbrekers, maar gelovigen

Mensen in Grubbenvorst kunnen weer rustig slapen. De vier vrouwen voor wie eerder op de dag werd gewaarschuwd, blijken geen inbrekers. Onderzoek heeft uitgewezen dat het om een groepje gelovigen gaat.

Politie waarschuwt voor vrouwen met rokken en teenslippers

De politie is op zoek naar vier vrouwen, die zich verdacht zouden gedragen en aanbellen bij willekeurige mensen in Grubbenvorst.

Primeur: Limburgs team doet mee aan Boels Ladies Tour

De wereldtop staat in de eerste week van september aan de start van de Boels Ladies Tour. Voor het eerst doet er ook een Limburgs team mee.

Politie arresteert twee vrouwen na 'verdachte situatie'

De politie heeft in Maastricht een klopjacht gehouden op twee vrouwen. De vrouwen zijn zondagavond aangehouden.

Zilver voor Nederlandse handbalmeiden op EK

Jong Oranje heeft op het EK in Hongarije zilver behaald. In Györ waren ze in de eindstrijd niet opgewassen tegen hun Hongaarse leeftijdsgenoten.

Minder dan 5 procent Limburgse spuitgasten is vrouw

Minder dan vijf procent van de Limburgse brandweerlieden is vrouw.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app