Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw zwaargewond na ontploffing houtkachel in Schinveld

Geplaatst opzondag 7 maart 2021 - 21:11

In Schinveld is zondagavond een vrouw zwaargewond geraakt na de ontploffing van een houtkachel.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om assistentie te verlenen.

Meerdere eenheden
Rond 19:50 uur werd er melding gemaakt van de brand aan de Emmastraat. De brandweer rukte met meerdere eenheden uit. Al snel werd besloten om ook een traumahelikopter op te roepen. De gewonde vrouw is de bewoonster van het huis. Zij is per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: Orange Media

Vier aanwezigen
De Veiligheidsregio meldt dat er op het moment van de ontploffing vier mensen aanwezig waren in de woonkamer. De andere aanwezigen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hebben geen verwondingen overgehouden aan de ontploffing. Door de ontploffing zal de woning tijdelijk niet bewoonbaar zijn.

De oorzaak van de ontploffing is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen