Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw zwaargewond na ontploffing houtkachel in Schinveld

Geplaatst opzondag 7 maart 2021 - 21:11

In Schinveld is zondagavond een vrouw zwaargewond geraakt na de ontploffing van een houtkachel.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om assistentie te verlenen.

Meerdere eenheden
Rond 19:50 uur werd er melding gemaakt van de brand aan de Emmastraat. De brandweer rukte met meerdere eenheden uit. Al snel werd besloten om ook een traumahelikopter op te roepen. De gewonde vrouw is de bewoonster van het huis. Zij is per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: Orange Media

Vier aanwezigen
De Veiligheidsregio meldt dat er op het moment van de ontploffing vier mensen aanwezig waren in de woonkamer. De andere aanwezigen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hebben geen verwondingen overgehouden aan de ontploffing. Door de ontploffing zal de woning tijdelijk niet bewoonbaar zijn.

De oorzaak van de ontploffing is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen