Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw in water bij jachthaven, raakt lichtgewond

Geplaatst opdonderdag 9 mei 2019 - 0:45

Een vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag in water gevallen bij de jachthaven in Roermond. Hierbij raakte zij lichtgewond aan haar hoofd.

De hulpdiensten moesten melding rond 00:40 uur richting de jachthaven Nautilus. Daar lag de vrouw in de Maas.

Ziekenhuis
Volgens een correspondent ter plaatse viel de vrouw van een steiger in het water. Omdat omstanders haar niet uit het water kregen, werd de brandweer gebeld. Eenmaal aan de oever bleek dat de vrouw een hoofdwond had.

Ze is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen