Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw vliegt uit bocht: auto in puin, woning beschadigd

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 16:58

Een automobiliste heeft op vrijdag een behoorlijke ravage veroorzaakt toen zij uit de bocht vloog in Kelpen-Oler. Zowel haar wagen als een woning zijn beschadigd.

Het incident aan de Kelperweg vond rond 15:45 uur plaats.

Ongeval
De bestuurster verloor in een bocht de macht over het stuur en geraakte daarbij aan de rechterzijde van de weg. De auto kwam vervolgens in de linkerberm. De vrouw botste daarbij tegen een lantaarnpaal, waarbij een deel daarvan afbrak en tegen een ruit van een woning aanviel. De auto belandde in de tuin en kwam tegen de schuur naast de woning tot stilstand.

Ravage
Door de botsing is de muur van de woning beschadigd. Ook een van de ramen van het huis haalde het niet. De achterkant van de auto is in elkaar gedrukt. De bumper is daarbij losgekomen.

De vrouw is door buurtbewoners opgevangen, nadat zij haar uit de auto hielpen. Het ambulancepersoneel heeft haar onderzocht, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

botsing kelpen-oler 2 (14 jan. 2022)
Ongeval Kelpen-Oler
Foto: Nederweert24
" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen