Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw verliest zwarte tas met gevaarlijke medicijnen

Geplaatst opdonderdag 4 januari 2018 - 13:06

Op het busstation in Heerlen houdt een verloren tas de gemoederen bezig. Een vrouw heeft daar haar zwarte leren damestas met medicijnen laten staan.

De tas is woensdag tussen 13:30 uur en 14:30 uur aan Spoorsingel kwijtgeraakt.

Gevaarlijk
De politie roept mensen op om de medicijnen bij de dichtstbijzijnde apotheek of op het politiebureau af te geven. In de tas zitten namelijk tientallen tabletten die bij verkeerd gebruik gevaarlijk voor de gezondheid kunnen zijn.

Ook als iemand de medicijnen heeft gevonden, maar vervolgens heeft weggegooid, hoort de politie dit graag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen