Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw verliest controle en raakt bomen, auto en lantaarnpaal

Geplaatst opmaandag 4 oktober 2021 - 18:57

Een vrouw is met haar auto tegen twee bomen, een geparkeerde auto en een lantaarnpaal gereden. Dat gebeurde maandagavond rond 18:40 uur in de Brugstraat in Nederweert.

Toen de bestuurster wilde wegrijden ging het mis, zo vertelt haar zoon aan Nederweert24. Bij het achteruit rijden raakte de vrouw een boom, daarna schoot de auto vooruit tegen een tweede boom en botste vervolgens tegen een geparkeerde auto. Daarna schoot de auto naar de rechterkant en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Video: Weert de Gekste

Niemand gewond
Omstanders hebben de inzittende uit de auto geholpen. Ambulancepersoneel heeft de moeder en andere inzittende nagekeken maar niemand is gewond geraakt tijdens de botsingen.

Weg dicht
Omdat niet duidelijk was wat er aan de hand was is ook de brandweer opgeroepen. De weg is voorlopig afgesloten voor verkeer.

ongeval nederweert
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen