Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw verdronken in Weert

Geplaatst opwoensdag 10 september 2014 - 12:19

Een vrouw is woensdagochtend dood uit de Zuid-Willemsvaart in Weert gehaald. Of het gaat om een ongeluk of een misdrijf is niet duidelijk. Volgens de politie zijn er nog geen aanwijzingen.

De indentiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Het lichaam van de vrouw werd woensdagochtend rond kwart voor tien ontdekt.

Hulpdiensten
De hulptdiensten rukten massaal uit, maar de vrouw was al overleden. De politie is bezig met het onderzoek op de plek waar de vrouw vermoedelijk in het water is gevallen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dode hond in plastic zak opgevist uit Zuid-Willemsvaart
Weer
Zoekactie in Weert na gevonden rollator bij kanaal
Eén vat drugsafval in Zuid-Willemsvaart lek
Ree valt in het water en overleeft het niet
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen