Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw vastgebonden tijdens woningoverval

Geplaatst opzaterdag 18 april 2020 - 7:22

Het slachtoffer van een woningoverval in Roermond is in de nacht van vrijdag op zaterdag vastgebonden door de overvallers die haar woning binnendrongen.

Dat meldt de politie.

Slaapkamer
De overval vond plaats in een woning aan de Alexander Idenburgstraat. De gewapende overvallers bonden de bewoonster vast in haar slaapkamer en doorzochten de woning. Het zou gaan om een bejaarde vrouw. Het is niet bekend of de overvallers iets hebben meegenomen.

Politie gebeld
Na een tijdje kon de vrouw zich losmaken en de politie bellen. Die kwam meteen ter plaatse en belde een ambulance. De vrouw is niet gewond geraakt. Het exacte tijdstip van de overval is niet bekend, maar volgens de politie is het gebeurd tussen 23:00 uur en 03:00 uur.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen