Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw van vermoorde Bobo Jalloh nu hoofdverdachte

Geplaatst opdinsdag 25 september 2018 - 10:30

In de zaak van de moord op Bobo Jalloh uit Landgraaf is zijn eigen vrouw nu de hoofdverdachte. Dat blijkt dinsdag uit een zitting voor de rechtbank in Maastricht.

Het motief was de verkoop van de woning. Het huis was vrij van hypotheek.

Opdrachtgever
De vrouw ontkent haar betrokkenheid. Maar een andere verdachte heeft een bekentenis afgelegd en heeft verklaard dat zij de opdrachtgever was. De drie andere verdachten in de zaak zouden 60.000 euro mogen verdelen als ze meededen. Een van de verdachten zou ook een relatie hebben met de vrouw van Jalloh.

Lees ook: Politie zoekt in Brunssum naar sporen van moord uit 2017

Neergestoken
De 39-jarige Bobo Jalloh werd vorig jaar mei neergestoken in zijn huis in Landgraaf. Zijn vrouw en drie kinderen waren op dat moment ook in de woning aanwezig, maar bleven ongedeerd. Jalloh werd door de overvallers, die door hem werden binnengelaten, vastgebonden. Zijn vrouw werd naar boven gestuurd. Bobo
Jalloh werd vervolgens meerdere keren met een mes gestoken.

Vrijgelaten
Een verdachte is vrijgelaten omdat zijn aandeel in het geheel een stuk minder was dan bij de rest. De andere drie verdachten blijven wel vastzitten.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen