Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw van Fernando Ricksen: 'Wou dat je hier was'

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 20:43

Het is een maand geleden dat Fernando Ricksen zijn strijd tegen ALS verloor.

"Ik wou dat je hier was. Ik mis je iedere dag", schrijft zijn vrouw Veronika op haar Instagram.

ALS
Ricksen overleed op 18 september op 43-jarige leeftijd. Hij leed zes jaar aan de ziekte ALS. Dat de Heerlenaar leed aan die ziekte, maakte hij in 2013 bekend bij De Wereld Draait Door. Een week na zijn overlijden werd Ricksen onder massale belangstelling ten ruste gelegd in Glasgow.

Zwangerschap
Ricksen naast zijn vrouw ook dochtertje Isabella achtergelaten. Veronika haalt herinneringen op aan haar zwangerschap. "Op deze foto was ik vijf maanden zwanger van Isabella", schrijft ze bij een foto van haar met Ricksen.

Inzamelingsactie
Vanaf haar Instagram linkt ze naar een online inzamelingsactie. Die is in juli opgericht om geld in te zamelen voor de vliegtickets voor Veronika en Isabella om van hun woonplaats in Spanje naar het hospice in Schotland te kunnen vliegen. Er komen nog steeds giften binnen. Al zijn die nu vooral om de kosten van de begrafenis te dekken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen