Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw van Fernando Ricksen: 'Wou dat je hier was'

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 20:43

Het is een maand geleden dat Fernando Ricksen zijn strijd tegen ALS verloor.

"Ik wou dat je hier was. Ik mis je iedere dag", schrijft zijn vrouw Veronika op haar Instagram.

ALS
Ricksen overleed op 18 september op 43-jarige leeftijd. Hij leed zes jaar aan de ziekte ALS. Dat de Heerlenaar leed aan die ziekte, maakte hij in 2013 bekend bij De Wereld Draait Door. Een week na zijn overlijden werd Ricksen onder massale belangstelling ten ruste gelegd in Glasgow.

Zwangerschap
Ricksen naast zijn vrouw ook dochtertje Isabella achtergelaten. Veronika haalt herinneringen op aan haar zwangerschap. "Op deze foto was ik vijf maanden zwanger van Isabella", schrijft ze bij een foto van haar met Ricksen.

Inzamelingsactie
Vanaf haar Instagram linkt ze naar een online inzamelingsactie. Die is in juli opgericht om geld in te zamelen voor de vliegtickets voor Veronika en Isabella om van hun woonplaats in Spanje naar het hospice in Schotland te kunnen vliegen. Er komen nog steeds giften binnen. Al zijn die nu vooral om de kosten van de begrafenis te dekken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen