Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw van Fernando Ricksen: 'Wou dat je hier was'

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 20:43

Het is een maand geleden dat Fernando Ricksen zijn strijd tegen ALS verloor.

"Ik wou dat je hier was. Ik mis je iedere dag", schrijft zijn vrouw Veronika op haar Instagram.

ALS
Ricksen overleed op 18 september op 43-jarige leeftijd. Hij leed zes jaar aan de ziekte ALS. Dat de Heerlenaar leed aan die ziekte, maakte hij in 2013 bekend bij De Wereld Draait Door. Een week na zijn overlijden werd Ricksen onder massale belangstelling ten ruste gelegd in Glasgow.

Zwangerschap
Ricksen naast zijn vrouw ook dochtertje Isabella achtergelaten. Veronika haalt herinneringen op aan haar zwangerschap. "Op deze foto was ik vijf maanden zwanger van Isabella", schrijft ze bij een foto van haar met Ricksen.

Inzamelingsactie
Vanaf haar Instagram linkt ze naar een online inzamelingsactie. Die is in juli opgericht om geld in te zamelen voor de vliegtickets voor Veronika en Isabella om van hun woonplaats in Spanje naar het hospice in Schotland te kunnen vliegen. Er komen nog steeds giften binnen. Al zijn die nu vooral om de kosten van de begrafenis te dekken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen