Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw uit Heerlen overleden na aanrijding op A76

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 12:11

De vrouw die zaterdagavond op de A76 liep en door een camper werd aangereden, is in de nacht van zaterdag op zondag aan haar verwondingen overleden.

Het gaat om een vrouw uit Heerlen van middelbare leeftijd, zo meldt de politie zondagochtend.

Lees ook: Vrouw loopt op A76 en wordt aangereden door camper

Slachtofferhulp
De vrouw liep rond 22:50 uur op de snelweg tussen Aken en Heerlen, ter hoogte van Voerendaal. Meerdere weggebruikers wisten een aanrijding nog te vermijden, maar de bestuurder van de camper kon de vrouw niet meer ontwijken. Aan die automobilisten is slachtofferhulp aangeboden.

Ziekenhuis
Het slachtoffer werd na de aanrijding met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat ervan uit dat de vrouw zelf een einde aan haar leven wilde maken, zo blijkt uit het voorlopige onderzoek.

Lees ook: A76 weer open na ernstig ongeval

De A76 werd zaterdagavond na de aanrijding een tijdje afgesloten. Zondagochtend kon het verkeer wel weer gebruik maken van de snelweg.

Heb jij hulp nodig?

Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen