Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw uit Heerlen overleden na aanrijding op A76

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 12:11

De vrouw die zaterdagavond op de A76 liep en door een camper werd aangereden, is in de nacht van zaterdag op zondag aan haar verwondingen overleden.

Het gaat om een vrouw uit Heerlen van middelbare leeftijd, zo meldt de politie zondagochtend.

Lees ook: Vrouw loopt op A76 en wordt aangereden door camper

Slachtofferhulp
De vrouw liep rond 22:50 uur op de snelweg tussen Aken en Heerlen, ter hoogte van Voerendaal. Meerdere weggebruikers wisten een aanrijding nog te vermijden, maar de bestuurder van de camper kon de vrouw niet meer ontwijken. Aan die automobilisten is slachtofferhulp aangeboden.

Ziekenhuis
Het slachtoffer werd na de aanrijding met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat ervan uit dat de vrouw zelf een einde aan haar leven wilde maken, zo blijkt uit het voorlopige onderzoek.

Lees ook: A76 weer open na ernstig ongeval

De A76 werd zaterdagavond na de aanrijding een tijdje afgesloten. Zondagochtend kon het verkeer wel weer gebruik maken van de snelweg.

Heb jij hulp nodig?

Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen