Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw in rolstoel komt vast te zitten onder slagboom

Geplaatst opdonderdag 28 september 2017 - 11:49

Een vrouw in een rolstoel is woensdagavond klem komen te zitten onder de slagboom van de Stadsbrug in Weert.

De vrouw kon geen kant meer op, zo meldt lokale nieuwssite Weertdegekste.

Storing
Passanten hebben de dame uit haar benarde situatie bevrijd. Dat deden ze door de slagboom omhoog te duwen. Hierdoor ontstond een storing aan de brug.

Aangifte
Het was lange tijd onduidelijk waardoor de storing was ontstaan. De geredde vrouw heeft zich donderdagochtend bij de politie gemeld. Dat deed ze pas na er nachtje over geslapen te hebben. Omdat de mensen die haar gered hadden de slagboom hadden ontwricht met hun reddingsactie, vreesde ze dat er aangifte zou worden gedaan van vernieling. Volgens de politie is daar geen sprake van.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen