Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw rijdt nietsvermoedend rond in brandende auto

Geplaatst opmaandag 29 februari 2016 - 12:11

Een vrouw in Roermond is maandagochtend wonder boven wonder met de schrik vrijgekomen toen haar auto in brand vloog. De automobiliste had zelf namelijk niets in de gaten.

De vrouw reed nietsvermoedend onder een stralend winterzonnetje van Roermond naar Horn.

Alarm
Ze had niet in de gaten dat onder de motorkap van haar wagen brand was uitgebroken. Andere weggebruikers merkten in de buurt van het Outlet Center in Roermond wél op dat de auto in brand stond.
Zij sloegen alarm.

Horn
De dame reed ondertussen nietsvermoedend door. Uiteindelijk strandde haar auto op de Kerkstraat in Horn. Het voertuig brandde volledig uit. De vrouw bleef ongedeerd, maar was wel hevig geschrokken.

Auto brandt volledig uit in Horn.
Foto: Kevin Geurtjens

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Autobrand Horn 6 dec 2019
Hybride auto uitgebrand na kortsluiting
Brand beschadigt twee auto's in Kelpen-Oler
Meerdere voertuigen in de as gelegd in Heibloem
Autobranden Weert (31 december 2016)
Drie autobranden, in twee plaatsen, binnen één uur
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen