Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw Ricksen was niet bij laatste moment: 'Heel pijnlijk'

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 14:43

De vrouw van Fernando Ricksen, Veronika Veselova, heeft niet bij zijn laatste momenten kunnen zijn. “Hij wilde niet dat ik bij hem was. Daar stond hij op.”

Ze vervolgt: "Hij wilde niet dat ik de gruwel zag van zijn laatste dagen", dit vertelt de vrouw van Ricksen aan The Scottish Sun. “Het was het laatste wat ik wilde. Hij was de liefde van mijn leven. Ik wilde bij hem zijn tot aan het einde.”

ALS
Ricksen overleed afgelopen woensdag. De oud-voetballer van Fortuna leed al een aantal jaren aan de spierziekte ALS. De laatste periode van zijn leven bracht hij door in een hospice in Schotland. Zijn vrouw en dochtertje Isabella wonen in Spanje, maar kwamen geregeld langs in Schotland.

Pijnlijk
“Ik zal mijzelf de rest van mijn leven straffen voor deze beslissing. Maar dit was zijn keus. Het was erg pijnlijk”, vertelt de verdrietige Veronika aan de krant. “Ik had nog contact met de verpleegster voordat ik onze dochter Isabella naar school bracht en die vertelde dat alles goed was. Ze zei dat hij kalm was en was gaan slapen. Toen ik thuiskwam kreeg ik het telefoontje dat hij was overleden.”

De uitvaart van Fernando Ricksen is woensdag in Schotland. De uitvaartdienst zou volgens de Schotse krant gehouden worden in de Wellington Church. Daarna zal er nog een besloten afscheid zijn voor familie.

Lees ook: Uitvaart Fernando Ricksen volgende week in Schotland

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen