Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw reed op verkeerde weghelft N275: drie gewonden

Geplaatst opdinsdag 6 november 2018 - 16:26

Het ongeluk dinsdagochtend op de Maasbreeseweg (N275) in Venlo werd veroorzaakt door een 27-jarige vrouw die op de verkeerde weghelft reed.

Daardoor botste zij frontaal op een andere auto waarin een 44-jarige man en zijn zoontje van drie zaten. Alle inzittenden raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 09:45 uur.

Gewond
De vrouwelijke automobiliste, de man en zijn zoontje zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter kwam ook ter plaatse, maar verleende alleen medische assistentie.

Hoe de vrouw op de verkeerde weghelft terecht kwam, is volgens de politie nog niet duidelijk.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen