Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw raakt gewond bij brand in zorgwoning

Geplaatst opmaandag 2 augustus 2021 - 16:37

Een bewoonster van een zorgwoning in Geleen is maandag met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht nadat er brand uitbrak in haar woning.

De eerste melding van de brand aan het Bloemenhof kwam rond 15:00 uur. Met onder meer een tankautospuit probeerde de brandweer het vuur te doven.

Ziekenhuis
"Het was een klein brandje en die was snel geblust", zegt een woordvoerder van de brandweer. Het slachtoffer liep brandwonden op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen