Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vrouw probeert meisje (12) te ontvoeren in Primark'

Geplaatst opzaterdag 16 juni 2018 - 8:33

Een vrouw zou vorig weekend geprobeerd hebben om een 12-jarig meisje uit Zuid-Limburg te ontvoeren in de Primark in Eindhoven.

Dat zegt de moeder van het meisje in het Eindhovens Dagblad.

Er is aangifte gedaan en de politie zegt de zaak zeer serieus te nemen.

Telefoonhoesjes
Het meisje stond te neuzen in een rek met telefoonhoesjes en werd toen door een vrouw aangesproken. "Ze zei 'kom, kom' tegen mijn dochter en maakte een wenkend gebaar met haar handen", vertelt de moeder in de Brabantse krant. Uit angst wil ze niet met haar naam worden genoemd.

"De vrouw zei nog iets meer, maar dat kon mijn dochter niet verstaan vanwege het accent. Voordat ze de kans kreeg om haar hand te pakken, rende mijn dochter naar mij toe", vertelt de moeder.

Camerabeelden
De moeder en de oma van het meisje stonden tijdens het voorval enkele meters verderop in de winkel. Ze hebben nog geprobeerd om achter de vrouw aan te gaan, maar konden haar nergens meer vinden.

Na het voorval zijn camerabeelden opgevraagd bij de winkel. "Er zou goed te zien zijn wat de vrouw probeerde en hoe zij daarna de winkel uitrende", aldus de moeder.

Recherche
De recherche doet nu onderzoek en probeert erachter te komen wie de vrouw is.

Medewerkers van Primark bevestigen het verhaal tegenover het Eindhovens Dagblad. Ook heeft de krant een kopie van de aangifte van het gezin in bezit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen