Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw onwel achter stuur: botsing tegen paaltjes en muur

Geplaatst opdinsdag 30 april 2019 - 20:27

Een automobiliste is dinsdagavond in Egchel gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Ze raakte onwel achter het stuur.

Het incident gebeurde iets na 18:00 uur op de Melkweg.

Paaltjes
De bestuurster werd tijdens het rijden onwel, weet WeertdeGekste.nl te melden. Ze verloor daardoor de macht over het stuur en raakte met haar voertuig van de weg. De vrouw reed een aantal paaltjes omver en kwam in een voortuin terecht. Daar bleef het niet bij, want ze botste vervolgens nog tegen een stenen muurtje naast een beek, waar het voertuig uiteindelijk tot stilstand kwam.

De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De auto was behoorlijk beschadigd en is afgesleept.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen