Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw onwel achter stuur: botsing tegen paaltjes en muur

Geplaatst opdinsdag 30 april 2019 - 20:27

Een automobiliste is dinsdagavond in Egchel gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Ze raakte onwel achter het stuur.

Het incident gebeurde iets na 18:00 uur op de Melkweg.

Paaltjes
De bestuurster werd tijdens het rijden onwel, weet WeertdeGekste.nl te melden. Ze verloor daardoor de macht over het stuur en raakte met haar voertuig van de weg. De vrouw reed een aantal paaltjes omver en kwam in een voortuin terecht. Daar bleef het niet bij, want ze botste vervolgens nog tegen een stenen muurtje naast een beek, waar het voertuig uiteindelijk tot stilstand kwam.

De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De auto was behoorlijk beschadigd en is afgesleept.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen