Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw mishandeld in tijdelijke woning Weert

Geplaatst opwoensdag 4 december 2019 - 13:41

Een vrouw is woensdagochtend naar het ziekenhuis in Weert gebracht na een mishandeling.

Het slachtoffer is daar gecontroleerd, meldt Weertdegekste.

Burgernet
De mishandeling gebeurde in een tijdelijke woning aan de Langeniusstraat. De verdachte ging er daarna op een fiets vandoor. Via Burgernet werd opgeroepen om uit te kijken naar de man, maar dat leverde niets op.

Tiny house
De tijdelijke woningen in de Weertse wijk Keent werden daar enkele jaren geleden neergezet. De verplaatsbare tiny houses voor eenpersoonshuishoudens zijn bedoeld voor mensen die snel tijdelijk woonruimte nodig hebben.

Brandstichting
Het is niet het eerste incident in zo'n 'Heijmans One'-huis. Afgelopen najaar werd bij een woning brand gesticht, een paar weken later gevolgd door een bekladding.

Lees ook: Tijdelijke woning waar brand woedde beklad: 'Hoer'

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen