Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw mishandeld in tijdelijke woning Weert

Geplaatst opwoensdag 4 december 2019 - 13:41

Een vrouw is woensdagochtend naar het ziekenhuis in Weert gebracht na een mishandeling.

Het slachtoffer is daar gecontroleerd, meldt Weertdegekste.

Burgernet
De mishandeling gebeurde in een tijdelijke woning aan de Langeniusstraat. De verdachte ging er daarna op een fiets vandoor. Via Burgernet werd opgeroepen om uit te kijken naar de man, maar dat leverde niets op.

Tiny house
De tijdelijke woningen in de Weertse wijk Keent werden daar enkele jaren geleden neergezet. De verplaatsbare tiny houses voor eenpersoonshuishoudens zijn bedoeld voor mensen die snel tijdelijk woonruimte nodig hebben.

Brandstichting
Het is niet het eerste incident in zo'n 'Heijmans One'-huis. Afgelopen najaar werd bij een woning brand gesticht, een paar weken later gevolgd door een bekladding.

Lees ook: Tijdelijke woning waar brand woedde beklad: 'Hoer'

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen