Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen opgepakt voor mishandeling vrouw (39)

Geplaatst opmaandag 24 juli 2017 - 14:40

De politie heeft afgelopen weekend twee mannen opgepakt die een 39-jarige vrouw uit Maasbracht hebben mishandeld na een uit de hand gelopen caféruzie.

Het gaat om twee mannen, van 53 en 58 jaar, eveneens uit Maasbracht.

Café
De vrouw werd in de nacht van zaterdag 8 juli op zondag 9 juli mishandeld bij een café aan de Hoofdstraat.

Woordenwisseling
Vlak voor middernacht bracht de vrouw een bezoek aan de horecazaak. In de kroeg kreeg ze een woordenwisseling met twee mannen.

Bont en blauw
Uiteindelijk besloot ze naar huis te gaan. Toen ze een half uur later haar scooter wilde halen, trof ze op straat een vriendin van de mannen. Nadat de twee vrouwen elkaar in haren vlogen, schoten de mannen hun vriendin te hulp. Ze schopten en sloegen de Maasbrachtse vrouw bont en blauw.

Hersenschudding
De vrouw houdt aan de mishandeling een hersenschudding en enkele breuken en kneuzingen over. Naast de lichamelijke verwondingen heeft ze ook psychisch een klap gehad. "Het heeft een enorme impact op mij. Ik heb de dood in de ogen gekeken."

Arrestatie
Het slachtoffer deed dat weekend aangifte van de mishandeling bij de politie. De twee mannen zijn na politieonderzoek zaterdag thuis aangehouden. Na verhoor werden ze weer op vrije voeten gesteld. Wel blijven ze nog steeds verdachten in de zaak.

De vrouw krijgt inmiddels slachtofferhulp om dit incident te verwerken. Ze heeft bovendien een advocaat in arm genomen om verdere stappen te ondernemen.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dronken man slaat meisje en bijt agent
Twee verdachten opgepakt na steekpartij Eygelshoven
Vaals steekpartij ruzie caféruzie café (20 dec 2019)
Caféruzie eindigt in steekpartij: twee gewonden
Mishandeling geweld
Onderzoek mishandelde vrouwen Maastricht 'volop bezig'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen