Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen opgepakt voor mishandeling vrouw (39)

Geplaatst opmaandag 24 juli 2017 - 14:40

De politie heeft afgelopen weekend twee mannen opgepakt die een 39-jarige vrouw uit Maasbracht hebben mishandeld na een uit de hand gelopen caféruzie.

Het gaat om twee mannen, van 53 en 58 jaar, eveneens uit Maasbracht.

Café
De vrouw werd in de nacht van zaterdag 8 juli op zondag 9 juli mishandeld bij een café aan de Hoofdstraat.

Woordenwisseling
Vlak voor middernacht bracht de vrouw een bezoek aan de horecazaak. In de kroeg kreeg ze een woordenwisseling met twee mannen.

Bont en blauw
Uiteindelijk besloot ze naar huis te gaan. Toen ze een half uur later haar scooter wilde halen, trof ze op straat een vriendin van de mannen. Nadat de twee vrouwen elkaar in haren vlogen, schoten de mannen hun vriendin te hulp. Ze schopten en sloegen de Maasbrachtse vrouw bont en blauw.

Hersenschudding
De vrouw houdt aan de mishandeling een hersenschudding en enkele breuken en kneuzingen over. Naast de lichamelijke verwondingen heeft ze ook psychisch een klap gehad. "Het heeft een enorme impact op mij. Ik heb de dood in de ogen gekeken."

Arrestatie
Het slachtoffer deed dat weekend aangifte van de mishandeling bij de politie. De twee mannen zijn na politieonderzoek zaterdag thuis aangehouden. Na verhoor werden ze weer op vrije voeten gesteld. Wel blijven ze nog steeds verdachten in de zaak.

De vrouw krijgt inmiddels slachtofferhulp om dit incident te verwerken. Ze heeft bovendien een advocaat in arm genomen om verdere stappen te ondernemen.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dronken man slaat meisje en bijt agent
Twee verdachten opgepakt na steekpartij Eygelshoven
Vaals steekpartij ruzie caféruzie café (20 dec 2019)
Caféruzie eindigt in steekpartij: twee gewonden
Mishandeling geweld
Onderzoek mishandelde vrouwen Maastricht 'volop bezig'
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen