Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw met drie kinderen rijdt tegen boom: een zwaargewonde

Geplaatst opwoensdag 4 december 2019 - 14:34

Een auto is woensdagmiddag tegen een boom gebotst in Asselt. In de auto zaten naast de bestuurder drie kinderen.

De politie zei eerst dat de bestuurder een man was, maar even later zei de woordvoerder dat het toch om een vrouw ging. De bestuurder is ernstig gewond geraakt.

Traumahelikopter
Het ongeval gebeurde rond 13:30 uur op de Pastoor Pinckersstraat. Een Duitse traumahelikopter met medische specialisten werd opgeroepen en landde bij de plek van het ongeval. De kinderen zijn lichtgewond geraakt en opgevangen. De familie van het slachtoffer is ingelicht.

Wat de oorzaak is van het ongeval is nog onbekend. De politie doet onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen