Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw met baby tegen muur gesmakt bij overval

Geplaatst opdinsdag 25 augustus 2020 - 21:22

Bij een brute woningoverval in Venray twee weken geleden, is het vrouwelijke slachtoffer en haar twee maanden oude baby door de overvaller tegen een muur gesmeten.

Dat gebeurde toen een van de twee overvallers een ruk aan de jurk van het slachtoffer gaf terwijl de vrouw de baby in haar armen droeg, zo werd dinsdagavond duidelijk tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht.

Huilende baby
Eerder kneep de man de keel van de vrouw dicht en sleurde hij haar aan het haar door het appartement, terwijl hij in het Pools om geld vroeg en de baby op de bank lag te huilen. Geld was er niet, uiteindelijk gingen de overvallers er met de trouwring van het slachtoffer vandoor.

Lees ook: Vrouw met baby thuis overvallen

Zwart voor de ogen
De overvaller en zijn vrouwelijke partner drongen op vrijdagmiddag 14 augustus even na 13:00 uur de portiekflat aan de Doormanstraat binnen, waarschijnlijk omdat de deur van de hal vanwege de warmte open stond. Het Pools sprekende duo belde aan bij het eveneens Poolse slachtoffer, die zodra ze de deur open deed bij haar keel werd vastgepakt, waarbij het haar zwart voor de ogen werd.

Handlanger
De mannelijke overvaller van zo'n 30 jaar oud heeft donkerbruin tot zwart stekelhaar en is ongeveer 1.75 meter groot. Hij droeg een zwart T-shirt. De vrouw had blond haar in een knotje. Zij is rond de 25 jaar en droeg een shirt met een tijgerprint. Mogelijk hadden zij ook nog een handlanger die op de uitkijk stond. Van deze persoon is geen signalement.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen