Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw loopt spoor op: trein moet in de remmen

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 16:54

Een vrouw is dinsdagmiddag het treinspoor in Roermond opgelopen.

Dat gebeurde rond 16:20 uur op de Kapellerlaan, vlakbij het station.

Gevolgen voor treinverkeer
De machinist van een Arriva-trein moest hierdoor een noodstop maken. De trein strandde, waardoor het treinverkeer tussen Roermond en Echt stil kwam te liggen. De politie is vervolgens gekomen om de vrouw van het spoor te halen.

Goed gesprek
De spoorloopster is meegenomen voor verhoor. Een woordvoerder van de politie laat weten dat ze een goed gesprek gaan voeren over de overtreding van de vrouw.

Avondspits
De NS laat weten dat het treinverkeer weer op gang komt. Toch zullen er nog enkele gevolgen merkbaar zijn in de avondspits. Rond 17:30 uur rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

Lees ook: Treinverkeer Roermond-Sittard urenlang plat

Niet de eerste keer
Het treinverkeer lag eerder op dinsdag tussen Roermond en Sittard ook al stil. Vijf uur lang was er geen treinverkeer mogelijk vanwege een aanrijding met een persoon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen