Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw loopt spoor op: trein moet in de remmen

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 16:54

Een vrouw is dinsdagmiddag het treinspoor in Roermond opgelopen.

Dat gebeurde rond 16:20 uur op de Kapellerlaan, vlakbij het station.

Gevolgen voor treinverkeer
De machinist van een Arriva-trein moest hierdoor een noodstop maken. De trein strandde, waardoor het treinverkeer tussen Roermond en Echt stil kwam te liggen. De politie is vervolgens gekomen om de vrouw van het spoor te halen.

Goed gesprek
De spoorloopster is meegenomen voor verhoor. Een woordvoerder van de politie laat weten dat ze een goed gesprek gaan voeren over de overtreding van de vrouw.

Avondspits
De NS laat weten dat het treinverkeer weer op gang komt. Toch zullen er nog enkele gevolgen merkbaar zijn in de avondspits. Rond 17:30 uur rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

Lees ook: Treinverkeer Roermond-Sittard urenlang plat

Niet de eerste keer
Het treinverkeer lag eerder op dinsdag tussen Roermond en Sittard ook al stil. Vijf uur lang was er geen treinverkeer mogelijk vanwege een aanrijding met een persoon.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen