Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw laat 2.000 euro achter in pinautomaat

Geplaatst opdonderdag 2 december 2021 - 20:41

Maar liefst 40 briefjes van 50 euro, stekend uit een pinautomaat in Venlo met niemand in de buurt. Een eerlijke passant zag de flinke stapel geld woensdagmiddag en gaf het netjes af bij een supermarkt. De politie heeft de eigenaar van het geld nog niet gevonden.

De bankpas waarmee de 2.000 euro is gepind bij de automaat op het Gelreplein, was volgens de politie zeer waarschijnlijk gestolen door zakkenrollers of via een babbeltruc.

Op camerabeelden is de vrouw te zien die het geld pinde, ze heeft meerdere keren geprobeerd geld op te nemen, ook met andere passen.

Geen aangifte
De politie wilde daarom de rekening zo snel mogelijk blokkeren bij de bank, maar had hiervoor de rekeninghouder nodig die zich tot dusver niet heeft gemeld. Er is ook nog geen aangifte gedaan.

Als de houder van de rekening zich alsnog meldt en dat inderdaad niet de vrouw op de camerabeelden is, dan start de politie een onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen