Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw laat 2.000 euro achter in pinautomaat

Geplaatst opdonderdag 2 december 2021 - 20:41

Maar liefst 40 briefjes van 50 euro, stekend uit een pinautomaat in Venlo met niemand in de buurt. Een eerlijke passant zag de flinke stapel geld woensdagmiddag en gaf het netjes af bij een supermarkt. De politie heeft de eigenaar van het geld nog niet gevonden.

De bankpas waarmee de 2.000 euro is gepind bij de automaat op het Gelreplein, was volgens de politie zeer waarschijnlijk gestolen door zakkenrollers of via een babbeltruc.

Op camerabeelden is de vrouw te zien die het geld pinde, ze heeft meerdere keren geprobeerd geld op te nemen, ook met andere passen.

Geen aangifte
De politie wilde daarom de rekening zo snel mogelijk blokkeren bij de bank, maar had hiervoor de rekeninghouder nodig die zich tot dusver niet heeft gemeld. Er is ook nog geen aangifte gedaan.

Als de houder van de rekening zich alsnog meldt en dat inderdaad niet de vrouw op de camerabeelden is, dan start de politie een onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen