Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw komt om bij ernstig ongeval op A2 bij Gronsveld

Geplaatst opdinsdag 27 september 2016 - 11:35

Bij een ongeval op de A2 bij Gronsveld is dinsdagochtend een vrouw om het leven gekomen. Twee andere inzittenden raakten gewond.

Het ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto gebeurde rond 11:20 uur op de snelweg tussen Eijsden en Maastricht.

Gewond
Een vrouw kwam bij het ongeluk om het leven. Twee andere inzittenden van de personenauto, een man en een vrouw, raakten gewond. Zij zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Afgesloten
De snelweg was bij Gronsveld vanwege het ongeval afgesloten. Het verkeer in noordelijke richting werd over de af- en toerit geleid. De politie was ter plaatse bezig met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Rond 14:10 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ongeval A2 ter hoogte van Eijsden
A2 bij Eijsden dicht door ongeval met spookrijder
File bij Eijsden door ongeval met vrachtwagen in Visé
Demonstrant Gele Hesjes overleden bij ongeluk op E25
Kettingbotsing op A2 bij Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen