Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw in Heerlen door misdrijf om het leven gebracht

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 14:28

Een 55-jarige vrouw die op 8 september in haar woning aan de Laurierstraat in Heerlen dood werd gevonden, blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

Dat meldt de politie vrijdagmiddag. De politie komt pas nu met het bericht naar buiten omdat ze eerst alle bewoners van het flatgebouw waar de vrouw woonde, wilde spreken.

Vreemd gedrag
Volgens de politie is de 55-jarige vrouw al op 2 of 3 september om het leven gebracht. Na onderzoek bleek volgens de politie dat er sprake was van een niet-natuurlijk overlijden. Een rechercheteam zoekt uit wat er precies is gebeurd. De politie vraagt omwonenden van de flat aan de Laurierstraat of ze op 2 of 3 september iets gezien hebben dat hen bij is gebleven, zoals vreemd gedrag van iemand.

Buurtonderzoek
De politie probeert meer zicht te krijgen op de laatste dagen van het leven van de vrouw. Daartoe wordt ook een buurtonderzoek verricht. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Video Orange-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen