Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw gewond nadat ze uit trein wordt geduwd: dader zoek

Geplaatst opwoensdag 15 september 2021 - 19:30

Een jonge vrouw wilde eind vorige maand in Sittard op de trein naar Tilburg stappen, maar een man duwde haar uit de wagon. Ze viel hard op het perron, waardoor ze zwaar lichamelijk letsel opliep.

Het incident gebeurde op 28 augustus rond 18:45 uur op perron 2B, maar de politie brengt het nieuws nu pas naar buiten.

Agressief
De vrouw wachtte volgens de politie netjes totdat alle passagiers de trein verlieten, waarna ze zelf de wagon instapte. Op dat moment kwam er als nog een passagier uit de trein, die haar hardhandig de wagon uitwerkte. Waarom de man dit deed, is onduidelijk. Ook is niet bekend wat voor verwondingen de vrouw overhield aan haar val.

Omstanders op het perron probeerden de man nog tegen te houden, maar hierop reageerde hij zo agressief dat hij wist te ontkomen.

De politie is nog op zoek naar de dader, die meermaals is vastgelegd op camerabeelden:


Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen