Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw gewond na steekpartij in eigen woning: man opgepakt

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 10:48

Een 32-jarige vrouw is dinsdag in haar eigen woning in Roermond neergestoken. Er is een verdachte aangehouden.

Volgens een buurtbewoner was er, voordat de hulpdiensten ter plekke kwamen, een ruzie te horen tussen een man en vrouw. De politie meldt dat het gaat om een incident in de relationele sfeer.

Eigen woning
De melding van de steekpartij op de Piet Heinstraat werd rond 10:40 uur gedaan. De vrouw is neergestoken in de gang van haar woning, meldt een correspondent. Een traumahelikopter is even verderop geland.

Medische zorg
Het slachtoffer is per ambulance naar de helikopter gebracht. Een arts van de traumaheli buigt zich in de ziekenwagen over het slachtoffer. De vrouw wordt naar verluidt per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

De politie heeft een 47-jarige man uit Roermond korte tijd na de steekpartij opgepakt. Er wordt onderzoek gedaan om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen