Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw gewond na steekpartij in eigen woning: man opgepakt

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 10:48

Een 32-jarige vrouw is dinsdag in haar eigen woning in Roermond neergestoken. Er is een verdachte aangehouden.

Volgens een buurtbewoner was er, voordat de hulpdiensten ter plekke kwamen, een ruzie te horen tussen een man en vrouw. De politie meldt dat het gaat om een incident in de relationele sfeer.

Eigen woning
De melding van de steekpartij op de Piet Heinstraat werd rond 10:40 uur gedaan. De vrouw is neergestoken in de gang van haar woning, meldt een correspondent. Een traumahelikopter is even verderop geland.

Medische zorg
Het slachtoffer is per ambulance naar de helikopter gebracht. Een arts van de traumaheli buigt zich in de ziekenwagen over het slachtoffer. De vrouw wordt naar verluidt per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

De politie heeft een 47-jarige man uit Roermond korte tijd na de steekpartij opgepakt. Er wordt onderzoek gedaan om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen