Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw gewond bij botsing tussen twee auto's

Geplaatst opdinsdag 3 augustus 2021 - 6:47

Bij een aanrijding tussen twee auto's in Weert is maandagavond een vrouw gewond geraakt. Ze werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Twee auto's kwamen rond 22:35 uur op de Ringbaan-Noord in Weert met elkaar in botsing.

Eerste hulp
Volgens de lokale nieuwssite Weert de Gekste kwam een ambulanceverpleegkundige bij het ongeval uit en bood direct eerste hulp. Een ambulance en politiewagen lieten even op zich wachten vanwege drukte in de regio.

Een vrouw werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht, de andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. De auto's raakten bij het ongeval zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto's afgevoerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen