Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw gearresteerd na vondst honderden hennepplanten

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 21:01

De politie heeft donderdag een 22-jarige vrouw gearresteerd in Blerick. In haar woning werd in twee ruimtes een hennepplantage aangetroffen, met in totaal 395 planten.

Een anonieme tip leidde tot de ontdekking in de Hendrik Consciencestraat.

Brandgevaarlijke situatie
De politie maakt op Facebook geen melding van andere aanwezigen of verdachten. Na de ontdekking werd de hennepkwekerij weggehaald en vernietigd. Ook zijn de stroom- en watervoorzieningen weer in orde gemaakt. Volgens de politie was er sprake van een 'brandgevaarlijke situatie', doordat er illegaal stroom werd afgetapt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen