Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw Fernando Ricksen deelt hartverscheurende post

Geplaatst opdonderdag 3 oktober 2019 - 16:51

Veronika Ricksen, de vrouw van de overleden Fernando Ricksen, heeft veel moeite met het verlies van haar man. "Ik mis hem elke dag een beetje meer."

De weduwe van de oud-speler van Fortuna Sittard deelt haar verdriet in een post op Instagram met oude beelden van haar en Fernando.

Nodig
De emotionele tekst staat onder romantische foto's van het liefdeskoppel, maar ook foto's van Fernando als voetballer en samen met hun dochtertje Isabella. "Ik heb je hier elke dag nog nodig", schrijft ze.

Moeilijkste tijd
Het is niet voor het eerst dat Veronika via Instagram laat weten hoezeer ze haar man mist, die jarenlang aan de spierziekte ALS leed. Twee dagen geleden schreef ze al dat het 'haar moeilijkste tijd van haar leven is'. Ze kan het nog steeds niet geloven dat de geboren Heerlenaar er niet meer is. "Je zult altijd mijn beste en mooiste man in mijn leven blijven." Ook laat ze weten hoe trots ze is hoe hij de strijd is aangegaan. "Ik en onze kleine engel Isabella kijken elke dag naar je."

Lees ook: Vrouw Ricksen was niet bij laatste moment: 'Heel pijnlijk'

Straffen
Op woensdag 18 september moest ze voorgoed afscheid nemen van haar man. Zij was niet bij het laatste moment. "Hij wilde niet dat ik bij hem was. Daar stond hij op", gaf ze eerder aan. Ze had veel moeite dat ze er niet bij was. "Ik zal mijzelf de rest van mijn leven straffen voor deze beslissing. Maar dit was zijn keus. Het was erg pijnlijk."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen