Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw Fernando Ricksen deelt hartverscheurende post

Geplaatst opdonderdag 3 oktober 2019 - 16:51

Veronika Ricksen, de vrouw van de overleden Fernando Ricksen, heeft veel moeite met het verlies van haar man. "Ik mis hem elke dag een beetje meer."

De weduwe van de oud-speler van Fortuna Sittard deelt haar verdriet in een post op Instagram met oude beelden van haar en Fernando.

Nodig
De emotionele tekst staat onder romantische foto's van het liefdeskoppel, maar ook foto's van Fernando als voetballer en samen met hun dochtertje Isabella. "Ik heb je hier elke dag nog nodig", schrijft ze.

Moeilijkste tijd
Het is niet voor het eerst dat Veronika via Instagram laat weten hoezeer ze haar man mist, die jarenlang aan de spierziekte ALS leed. Twee dagen geleden schreef ze al dat het 'haar moeilijkste tijd van haar leven is'. Ze kan het nog steeds niet geloven dat de geboren Heerlenaar er niet meer is. "Je zult altijd mijn beste en mooiste man in mijn leven blijven." Ook laat ze weten hoe trots ze is hoe hij de strijd is aangegaan. "Ik en onze kleine engel Isabella kijken elke dag naar je."

Lees ook: Vrouw Ricksen was niet bij laatste moment: 'Heel pijnlijk'

Straffen
Op woensdag 18 september moest ze voorgoed afscheid nemen van haar man. Zij was niet bij het laatste moment. "Hij wilde niet dat ik bij hem was. Daar stond hij op", gaf ze eerder aan. Ze had veel moeite dat ze er niet bij was. "Ik zal mijzelf de rest van mijn leven straffen voor deze beslissing. Maar dit was zijn keus. Het was erg pijnlijk."

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen