Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw Fernando Ricksen deelt hartverscheurende post

Geplaatst opdonderdag 3 oktober 2019 - 16:51

Veronika Ricksen, de vrouw van de overleden Fernando Ricksen, heeft veel moeite met het verlies van haar man. "Ik mis hem elke dag een beetje meer."

De weduwe van de oud-speler van Fortuna Sittard deelt haar verdriet in een post op Instagram met oude beelden van haar en Fernando.

Nodig
De emotionele tekst staat onder romantische foto's van het liefdeskoppel, maar ook foto's van Fernando als voetballer en samen met hun dochtertje Isabella. "Ik heb je hier elke dag nog nodig", schrijft ze.

Moeilijkste tijd
Het is niet voor het eerst dat Veronika via Instagram laat weten hoezeer ze haar man mist, die jarenlang aan de spierziekte ALS leed. Twee dagen geleden schreef ze al dat het 'haar moeilijkste tijd van haar leven is'. Ze kan het nog steeds niet geloven dat de geboren Heerlenaar er niet meer is. "Je zult altijd mijn beste en mooiste man in mijn leven blijven." Ook laat ze weten hoe trots ze is hoe hij de strijd is aangegaan. "Ik en onze kleine engel Isabella kijken elke dag naar je."

Lees ook: Vrouw Ricksen was niet bij laatste moment: 'Heel pijnlijk'

Straffen
Op woensdag 18 september moest ze voorgoed afscheid nemen van haar man. Zij was niet bij het laatste moment. "Hij wilde niet dat ik bij hem was. Daar stond hij op", gaf ze eerder aan. Ze had veel moeite dat ze er niet bij was. "Ik zal mijzelf de rest van mijn leven straffen voor deze beslissing. Maar dit was zijn keus. Het was erg pijnlijk."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen