Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw ernstig gewond na ongeval met truck op A73

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 12:32

Bij een aanrijding tussen auto en een vrachtauto op de A73 is een vrouw uit Roermond ernstig gewond geraakt. Hierdoor was de snelweg in noordelijke richting een deel van de middag helemaal dicht.

Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Maasbracht naar Nijmegen, ter hoogte van de afrit Linne.

Bekneld
Bij het ongeluk raakte een vrouw ernstig gewond. De bestuurster reed volgens een correspondent ter plaatse achter op de vrachtwagen, die in de file stond op de snelweg. De vrouw zat na de botsing ongeveer twintig minuten bekneld in haar auto. De brandweer heeft haar uit de benarde situatie bevrijd. De gewonde vrouw is met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Rijkswaterstaat besloot de weg af te sluiten en het verkeer om te leiden via Eindhoven. Rond 15.15 uur was alles opgeruimd en kon de weg weer open.

Video: Fer Traugott

De A73 blijft voorlopig afgesloten. Het verkeer kan omrijden via de A2.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen