Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw ernstig gewond na ongeval met truck op A73

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 12:32

Bij een aanrijding tussen auto en een vrachtauto op de A73 is een vrouw uit Roermond ernstig gewond geraakt. Hierdoor was de snelweg in noordelijke richting een deel van de middag helemaal dicht.

Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Maasbracht naar Nijmegen, ter hoogte van de afrit Linne.

Bekneld
Bij het ongeluk raakte een vrouw ernstig gewond. De bestuurster reed volgens een correspondent ter plaatse achter op de vrachtwagen, die in de file stond op de snelweg. De vrouw zat na de botsing ongeveer twintig minuten bekneld in haar auto. De brandweer heeft haar uit de benarde situatie bevrijd. De gewonde vrouw is met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Rijkswaterstaat besloot de weg af te sluiten en het verkeer om te leiden via Eindhoven. Rond 15.15 uur was alles opgeruimd en kon de weg weer open.

Video: Fer Traugott

De A73 blijft voorlopig afgesloten. Het verkeer kan omrijden via de A2.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen