Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw en man overvallen in woning Echt

Geplaatst opzondag 21 september 2014 - 6:05

Een echtpaar uit Echt is zondagochtend in alle vroegte in hun woning aan de Zilversparstraat overvallen door een aantal mannen.

De overval gebeurde tussen 3.00 en 4.00 uur 's ochtends. De man en vrouw werden in hun woning bedreigd, maar daarbij raakte niemand gewond.

Het is nog onduidelijk of de overvallers iets uit de woning meegenomen hebben.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrouw overvallen door drie personen in Echt
Gemaskerde mannen plegen overval op woning in Berkelaar
Man uit Hoensbroek opgepakt voor overval in Echt
Politie zoekt daders na gewelddadige poging tot diefstal
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen