Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw die Ad Paes beschuldigde van misbruik de cel in

Geplaatst opzaterdag 15 november 2014 - 11:20

De vrouw die vastgoedhandelaar Ad Paes uit Sittard beschuldigde van seksueel misbruik van een minderjarig meisje, moet nu zelf drie jaar de cel in.

De rechter in Ghana heeft geoordeeld dat de aangifte van de vrouw vals is en dat er sprake was van kwade opzet. Ze zou onder andere de geboortepapieren van het meisje hebben vervalst.

Kindermisbruik
Paes werd in artikelen van journalist Sanne Terlingen in verband gebracht met kindermisbruik in Ghana, waar hij onder meer een hotel heeft. Hij heeft altijd ontkend. Eind 2012 werd Paes door de rechtbank in Ghana vrijgepleit. De vrouw die nu is veroordeeld is de voogd van het meisje dat hij zou hebben misbruikt. Zij is ook de vrouw van Jan Wubbeling, een oud-medewerker van het hotel van Paes in Ghana. Hij zou Paes erin hebben willen luizen vanwege een arbeidsconflict.

Geen reactie
Paes zegt nu de journaliste te gaan vervolgen voor het verspreiden van leugens over hem. Terlingen zelf wil nog niet reageren op de zaak. Zij wil eerst meer informatie hebben.

Volgens de vastgoedhandelaar wordt de oud-medewerker van zijn hotel gezocht door Interpol. Hij zou Ghana zijn ontvlucht en in Rotterdam zitten.

Lees ook: Ad Paes moet artikelen ex-medewerker verwijderen

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Politie zoekt naar mogelijke aanrander meisje in Cuijk
Misbruikslachtoffer dient klacht in tegen bisdom Roermond
Acht jaar cel geëist voor seksueel misbruik dochter
Huisarts opnieuw gearresteerd voor seksueel misbruik
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen