Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw in bos aangevallen door loslopende hond

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 12:56

Een vrouw in Venray is maandag aangevallen door een hond die al enkele dagen losloopt in een bosgebied achter het VieCuri-ziekenhuis.

Tijdens een ochtendwandeling is de vrouw in haar been gebeten. Ze is niet gewond geraakt. Haar broek is alleen gescheurd.

Melding
De vrouw heeft het bijtincident gemeld bij de politie. Ze heeft het vermoeden dat iemand de hond in het bos aan de Hoenderstraat heeft achtergelaten. De politie schrijft op Facebook dat het om een kruising van een Akita zou gaan. De hond heeft een schofthoogte van ongeveer 50 centimeter.

Vangkooi
De politie waarschuwt mensen die een wandeling willen maken in het bos om goed uit te kijken. De gemeente gaat het dier in ieder geval zoeken om meer bijtincidenten te voorkomen. Mogelijk dat er een vangkooi wordt geplaatst.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen