Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw in bos aangevallen door loslopende hond

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 12:56

Een vrouw in Venray is maandag aangevallen door een hond die al enkele dagen losloopt in een bosgebied achter het VieCuri-ziekenhuis.

Tijdens een ochtendwandeling is de vrouw in haar been gebeten. Ze is niet gewond geraakt. Haar broek is alleen gescheurd.

Melding
De vrouw heeft het bijtincident gemeld bij de politie. Ze heeft het vermoeden dat iemand de hond in het bos aan de Hoenderstraat heeft achtergelaten. De politie schrijft op Facebook dat het om een kruising van een Akita zou gaan. De hond heeft een schofthoogte van ongeveer 50 centimeter.

Vangkooi
De politie waarschuwt mensen die een wandeling willen maken in het bos om goed uit te kijken. De gemeente gaat het dier in ieder geval zoeken om meer bijtincidenten te voorkomen. Mogelijk dat er een vangkooi wordt geplaatst.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen