Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw belaagd in Maastricht, politie zoekt getuige

Geplaatst opdonderdag 22 juli 2021 - 12:45

Een vrouw is in Maastricht belaagd door een nog onbekende man. Dankzij een behulpzame voorbijganger wist de vrouw aan haar belager te ontsnappen.

De politie is op zoek naar de voorbijganger. De politie zegt dat de passant een belangrijke getuige is.

Ontsnappen
Het incident vond plaats aan het begin van de nacht van 16 op 17 juni op de Groene Loper, vlakbij het Oranjeplein. De vrouw werd rond 00:45 uur belaagd op zo'n 100 meter van de rotonde. Een passant schoot haar kort daarna te hulp. Er ontstond daarbij een opstootje tussen de passant en de belager.

Onderzoek
De politie heeft inmiddels een onderzoek lopen naar de verdachte en de mogelijke aanleiding van het incident. De politie wil daarom ook in contact komen met de behulpzame persoon die zich tot op heden nog niet heeft gemeld. Het zou gaan om een Nederlandse man van ongeveer 30 jaar oud. Hij liep die avond alleen over straat. Na het opstootje met de belager is hij weggelopen in de richting van de Scharnerweg. De getuige is belangrijk voor het onderzoek.

Beeldmateriaal
De politie roept daarnaast mensen op om beeldmateriaal te delen van het voorval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen