Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw (92) drukt op alarmknop, politie slaat raam in

Geplaatst opdonderdag 5 april 2018 - 8:39

Een 92-jarige vrouw uit Valkenburg kreeg woensdagnacht bezoek van politie en familieleden, nadat ze haar persoonlijke noodknop had ingedrukt.

De politie ging naar de woning van de bejaarde vrouw, nadat familieleden alarm sloegen dat ze niet binnenkwamen.

Ingeslagen
Dat kwam omdat de knip nog op de deur zat, schrijft de politie van Heuvelland op Facebook. Aangezien het niet bekend was of de vrouw onwel was geworden, sloegen agenten een raam van de voordeur in.

Per ongeluk
Eenmaal binnen, bleek dat de vrouw in orde was. Ze had tijdens het omkleden per ongeluk op de alarmknop gedrukt.

De glaszetter heeft de ingeslagen ruit meteen gerepareerd, terwijl de agenten kletsten met de vrouw onder een genot van een paaseitje.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen