Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw (27) opgepakt voor steekpartij in Venlo

Geplaatst opdonderdag 18 november 2021 - 14:25

De politie heeft een 27-jarige vrouw aangehouden voor de steekpartij die dinsdagavond in Venlo plaatsvond. Bij die steekpartij raakte een man gewond.

De vrouw, zonder vaste woon- of verblijfplaats, was woensdag vanwege een ander incident op het politiebureau in Nijmegen. Daar kwamen ze er per toeval achter dat ze ook iets te maken had met het steekincident in Venlo. Ze werd direct aangehouden.

Steekpartij
Bij de steekpartij op het Maagdenbergplein in Venlo raakte dinsdagavond rond 18:30 uur een man gewond. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte ter plaatse direct een forensisch, tactisch en buurtonderzoek.

Lees ook: Man raakt gewond bij steekpartij in Venlo

De vrouw wordt naar verwachting vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen