Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouw (19) ernstig gewond bij eenzijdig ongeval in Brabant

Geplaatst opzondag 26 juli 2020 - 9:30

Een 19-jarige vrouw uit Maastricht is zaterdagavond bij een eenzijdig ongeval in het Brabantse Erp ernstig gewond geraakt. Zij moest ter plekke gereanimeerd worden.

Het ongeval gebeurde rond 22:45 uur op het Looieind.

Lantaarnpaal
Het voertuig met drie inzittenden was uit de bocht gevlogen en had een lantaarnpaal en een boom geramd. Het is nog niet duidelijk waarom de bestuurder de macht over het stuur verloor.

Zorgwekkende toestand
De Maastrichtse is in zeer zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zij zat als passagier in de auto. De bestuurder, een 22-jarige man uit Erp, raakte gewond aan zijn hoofd. Verder zat er nog een vrouw van 20 jaar oud uit Veghel in het voertuig. Zij liep enkele botbreuken op. Ze zijn alle drie naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht.

De politie heeft bloed afgenomen van de bestuurder. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen