Edit - Grensovergang Kanne (23 mrt 2020)

België steeds meer op slot: ook kleine wegen versperd

België sluit de grenzen steeds verder. Waar afgelopen weekend nog veel sluipwegen en bospaadjes tussen België en Nederland open waren, zijn deze inmiddels met hekken en betonblokken afgesloten.

Auto rijdt kanaal in bij brug Vroenhoven

Een man is woensdagmiddag met zijn auto het Albertkanaal bij Vroenhoven, net over de grens met Maastricht, ingereden.

Auto vlucht bij grenscontrole: douanier lost schoten

De Belgische politie heeft geschoten bij een achtervolging die donderdagavond laat begon aan de grens tussen Maastricht en Veldwezelt.

Inbrekers roven nachtwinkel leeg

De politie van Maastricht is samen met de collega’s uit Belgisch-Limburg op zoek naar de vier daders van een inbraak in een nachtwinkel in Vroenhoven, vlak over de grens bij de Maastrichtse wijk Wolder.

Keeper Justin Dautzenberg maakt transfer naar Colombia

Woensdagmorgen stapt Justin Dautzenberg op Schiphol in het vliegtuig naar Bogota. De 19-jarige keeper uit Vroenhoven gaat in de Colombiaanse hoofdstad het doel verdedigen van Patriotas Boyaca.

Drugskoerier ramt politieauto na wilde achtervolging

Een drugskoerier die in Maastricht op de vlucht sloeg, heeft woensdagavond een politieauto geramd. Twee agenten raakten lichtgewond.

Omstreden raveparty strikt internationale dj-grootheid

Het omstreden feest Rave Atelier heeft de Ibiza-held H.O.S.H. gestrikt.

Drugsverslaafde hielp politie bij onderzoek 'oma Rini'

De vrouw die donderdag is opgepakt voor de moord op Rini Ansems (82), zou zijn aangegeven door een bekende uit het drugscircuit.

Maatregelen tegen modderstroom en wateroverlast

De Belgisch-Limburgse grensgemeente Riemst heeft maatregelen getroffen tegen wateroverlast.

'Brugspringer' blijkt man die geluid stromend water opneemt

Een man die op de brug in Vroenhoven stond, pal over de grens bij Maastricht, heeft zondagochtend voor heel wat consternatie gezorgd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten